Wednesday, 30 June 2010

Mijn halfjaarlijkse Event


Vrijdag 25 juni introduceerden wij het laatste halfjaar van 2010 aan de pers in het Fashion Hotel te Amsterdam. De keuze voor het Fashion Hotel was niet moeilijk, want Guess is fashionable. Behalve Guess introduceerden wij ook Heat van Beyonce, een nieuw duo van het succesvolle Glamourkoppel de Beckhams, drie prachtige producten van Rimmel en twee Playboy geuren.

De opkomst was oke, 32 mensen, maar ik had toch wel meer verwacht. Als ik terug kijk was alles top, alles klopte. Bij binnenkomst in de Sky Bar (10 hoog) wachtte een mooi mannelijk model die de journalisten verleidde met een prachtig Guess sieraad en daarna met hem of haar op de foto ging.

Het vrouwelijke model was helemaal in het goud gegrimeerd en stond als een standbeeld te wachten totdat ze uiteindelijk de geur mocht sprayen en uitdelen aan de pers.

Alles was mooi gestyled en de presentatie verliep vlekkeloos, hoewel de kleuren van de filmpjes niet helemaal goed waren (kapotte kabel hoorde ik later).

Ons team en ik waren enorm enthousiast en daarom de pers ook, het zijn ook zulke mooie producten! De Brand Managers deden enorm hun best vanuit hun stand om zoveel mogelijk inhoudelijke informatie te geven.

Het event eindigde met een heerlijke Italiaanse lunch.
Ik kijk terug op een zeer geslaagd event met dank aan mijn drie collega´s die samen met mij dit event organiseerden!
No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.