Thursday, 5 August 2010

And the winner is...


Dinsdagavond vond in de Special Lounge Club te Amstelveen de onthulling plaats van de winnaar van de Most Fashionable Footballer 2010. We dachten allemaal dat het Gregory van der Wiel zou worden, maar nee het werd...

Kurt Elshot! En wij waren erbij!

Kurt is gekozen om zijn stijlgevoel voor zowel kleding als interieur (Kurt heeft zijn eigen T-shirt lijn ontworpen) en om zijn persoonlijkheid.Veel bekende voetvallers waren aanwezig, waaronder Jaliens en Vips als John Williams.

Wij waren een van de sponsors met Beckham geuren dus ons hele team was aanwezig! Het was een geweldige avond, alles klopte; de lokatie, de presentatie, kortom de hele sfeer was goed.Kurt had er totaal geen moeite mee om met Sharon en mij op de foto te gaan dus ik kan zijn vriendelijkheid beamen.David was aanwezig, weliswaar op film waarin hij Esquire bedankte voor de Lifetime Achiefment Award. Dit heeft wat moeite gekost daar David het heel druk had maar ik heb mijn uiterste best gedaan om een interview en een dank woord op film te realiseren.

Het dankwoord van David oogde respect bij de voetballers, hij is nog steeds een van 's werelds beste voetballers!!No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.