Thursday 20 May 2010

Week 20

Deze week de nieuwsbrief eruit met wel 7 persberichten! Mijn nieuwe laptop ontvangen en volgende week op vakantie... er moet nog veel gebeuren en het is al 16.15u.

International die ineens moeilijk doet met de interviews op 17 en 18 juni. Nu wil elk land ineens interviews met Marciano en of het model, dus er worden bladen van mijn lijst geschrapt, ze mogen uiteraard wel het event bijwonen. Gelukkig kan ik nog vluchten kosteloos cancellen waar de tickets nog niet van geprint zijn.


Vanmorgen aangemeld als Hyves member, dat wilde ik al eerder omdat we sinds kort onze eigen Rimmel Hyves site hebben die bijgehouden wordt door Nicolette onze deco stagiaire. Dat doet ze leuk. Elke dag is er nieuws!

Onze General Manager Frank mailde mij of ik interesse had in een congres "succesvol persbeleid 2010" onder leiding van Paul Witteman.
Het thema is: moet je wel social media integreren in je persbeleid en er zijn reputaties gekraakt maar ook gemaakt via Twitter, Facebook en Hyves.

Zou ook interessant zijn voor Maryvonne, mijn oud-stagiaire die nu afstudeert op dit onderwerp onderwerp onder begeleiding van mij.
Dus vandaar dat ik nu ook een Hyves account heb!

Allemaal interessante ontwikkelingen.
Meld je aan op http://officialrimmellondon.hyves.nl/

Tuesday 11 May 2010

25 juni


Zojuist de uitnodiging voor mijn event naar de pers gestuurd. Ik ben best wel trots op m'n uitnodiging vind 'm mooi!!

Beauty Award

Wat een verrassing als je ’s morgens een fles champagne op je bureau ziet staan... zo vroeg al een feestje?

De felicitatie komt van de girls glossy Fancy die de Rimmel Volume Flash Mascara heeft genomineerd voor een Beauty Award.

Iedereen kan vandaag stemmen op hun favoriet http://www.fancymodelsearch.nl/.

Zondag 6 juni is de uitreiking door visagist Thijs Willekes.
Hoop dat ik de champagne 7 juni kan openen!

Tuesday 4 May 2010

Events

Deze week is een korte week, ben er alleen maandag en dinsdag. Volop bezig met mijn lokale event en het internationale event van Guess in Florence. Voor de interviews ben ik er bijna uit, de ELLE, Cosmopolitan, Grazia en hopelijk ook Style Today zijn goedgekeurd! Ik wacht nog op antwoord van Robert of Glossy geïnteresseerd is.

Gisteren een bezoek gebracht aan het Fashion Hotel waar we ons lokale event gaan houden. Shannon is nu naar de Guess concept store in de PC Hooftstraat om te kijken of ze open staan voor styling mogelijkheden.
Veel werk aangezien we het dit keer zonder bureau doen maar wel spannend!

PR in België



In België hebben wij een bureau (Making Waves) die voor ons de PR verzorgd. Twee maal per jaar zijn er open dagen voor de pers, dit houdt in dat alle bureaus dan hun collecties tonen aan zowel de beauty als de fashion pers. Hanife en ik zijn naar Antwerpen gegaan om te kijken of alles op rolletjes verliep. Angelique een van onze professionele visagisten was aanwezig om de pers van inhoudelijke informatie te voorzien.
De 123-look mascara moest in de picture staan en dat was ook zo, mooi gestyled met een onderscheid in de drie looks!
Nu nog even de resultaten afwachten…