Thursday, 21 October 2010

Incentive reis Coty Beauty

Door alle drukte is hier een klein verslagje van onze reis. Vrijdagmorgen vroeg uit de veren 02.30am om op tijd voor de bus in Haarlem te zijn. Gelukkig was iedereen op tijd en zowel de bustocht als de vlucht gingen voorspoedig. Het kleine team wat een dag eerder was vertrokken stond ons op te wachten met een azuur blauwe poncho aan. Zou het misschien gaan regenen? Nee, het was prachtig weer de eerste dag, allereerst een mooie excursie in het oudste parfummuseum van Grasse en daarna heerlijk genieten van de zon met een spelletje jeu de boule in de Provence!

De volgende dag gingen de trossen los voor een zeiltocht met grote catamarans op de Middellandse zee, na de lunch vertrek naar Chateau Cremat voor een rondleiding en wijnproeverij en 's avonds een heerlijk diner in le Grande Balcon. Zondag lekker vrij, heerlijk over de markt gewandeld en een bezoekje aan het Matisse museum gebracht. Maandag een wandeling door Monaco, een bezoekje aan het Casino en daarna vertrokken we naar Eze Village, een klein authentiek dorpje om de reis af te sluiten met een hapje en een drankje.
21.45pm vertrek vlucht richting Amsterdam en aankomst om 32.45pm.


Iedereen had enorm genoten!!!
De volgende dag was afzien want na vier uurtjes slaap stond ik op om naar Bussum te gaan voor een congres "succesvol persbeiels"voorgezeten door Paul Witteman. Het was zo interessant dat ik maar 10 minuutjes van de dag mijn ogen niet kon open houden!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.