Friday 24 December 2010

Event Coty Beauty 13 januari


Wel dit was me het weekje wel, woensdag een bericht ontvangen dat het Canel House Hotel aan de Keizersgracht niet open mag in verband met instortingsgevaar. Zou ons mooie concept voor het halfjaarlijkse event in het water vallen??

Nee natuurlijk niet, snel handelen en en denken!
We hebben nu een heel mooi alternatief gevonden; het Sebastian hotel ook aan de Keizersgracht, dit hotel is nog maar een paar weken open.
Dus Dana kan gewoon naar Nederland komen en we zullen haar met open armen ontvangen zodat ze de pers alles kan vertellen over Sally Hansen. We krijgen zo'n kans niet dagelijks om de VIP van een merk in ons midden te hebben.


Ga volgende week genieten van een heerlijk weekje rust en weer helemaal opladen voor alles wat er in 2011 gaat gebeuren.

Ik wens iedereen hele fijne feestdagen!

Monday 13 December 2010

Pers wordt verwend!


De pers is vorig week verwend met een heerlijke manicure behandeling door Angelique een van onze allerbeste manicuristes. De foto's zijn genomen door Monique van Beautyjournaal, zij en Debbie waren namelijk de eersten die verwend werden.
Lovende reacties ontvangen van de journalisten en een mooi stukje direct geplaatst door Monique.
Glamour was donderdag als laatste aan de beurt, alle 13 collega's werden in de lak gezet, geweldig! Er was 's avonds een award uitreiking dus nageltjes horen er dan feestelijk en glamoureus uit te zien! Heeft geholpen want de award hebben ze gewonnen!




Sunday 12 December 2010

Persevenement Coty Beauty


Druk druk en nog eens druk maar allemaal goed nieuws! Afgelopen week een persbericht dat Coty een overeenkomst heeft gesloten met OPI deze overname moet echter nog goedgekeurd worden door de mededingingsautoriteiten. Dus op dit moment kunnen wij hier nog geen verdere mededelingen overdoen.
De uitnodiging voor ons grote lokale persevent is er vorige week uitgegaan en al heel veel 'ja ik kom' reacties ontvangen! Het is een prachtige uitnodiging geworden met een geweldig concept. We houden het op een nieuwe lokatie het "Canel House" aan de Keizersgracht. Dit hotel opent haar deuren volgende week, dus ook voor de pers helemaal nieuw!
Volgende week een conferenc call met Dana en mijn collega uit de US. Ben benieuwd...