Thursday 25 November 2010

Pure Game

Vorige week in Het Marnix de introductie van Pure Game van adidas aan de sportjournalisten.
Ontbijtje, de producten en daarna een sportmassage en personal training.

Gert Jan van WP Sport Media moest eerder weg en er kwam een plek vrij voor de personal training. Niemand van ons team wilde maar ik wilde wel!



Heerlijk die training, zeker als je alleen maar hardloopt. Ik voelde me heerlijk daarna.

Wel spierpijn de volgende dagen.

Als afsluiting Sushi!!!

Thursday 11 November 2010

Persevenement Coty Beauty


Gisteren een save the date gemailed naar de pers voor ons grote lokale evenement op 13 januari 2011! Het wordt weer groots, een aantal prachtige nieuwe geuren en mooie decoratieve producten.
We hebben een VIP uit de US uitgenodigd maar dat wil ik nog even geheim houden!!

persevenement adidas geuren


Woensdag 17 november heben we een aantal journalisten uitgenodigd van de sportbladen om kennis te maken met de nieuwe geur van adidas Pure Game. Het vindt plaats in het Marnix te Amsterdam.
We beginnen met een sportief ontbijtje en een presentatie waarbij de pers alles van adidas kan ontdekken, gevolgd door een paar sportieve en gezonde uurtjes en sluiten af met een lichte lunch!
adidas geuren heeft een nieuwe strategie en gaat zich focussen op sport en haar profiel versterken als sportmerk wat aansluit bij het moedermerk wat al jaren sponsor is van Ajax.

Holland Beauty awards 2010

Vorige week zijn voor het eerst deze awards uitgereikt aan de producten die het leven mooier maken. Lezers van de Glossy bladen van Sanoma konden stemmen op hun favorite beautyproduct. Guess Seductive van Coty Beauty stond ook in de lijst, in de laatste ronde was deze echter niet genomineerd voor een award. Dit was ook niet mogelijk daar de geur pas een week op de markt was toen de stem lijnen al gesloten werden.
Het was een geslaagde avond waarbij veel collega's uit Beautyland aanwezig waren!
Wij hopen volgend jaar weer mee te doen met een mooi product van ons, een innovatieve mascara van Rimmel, een prachtige geur of een geweldig nagel product van Sally Hansen!