Wednesday 30 June 2010

Mijn halfjaarlijkse Event










Vrijdag 25 juni introduceerden wij het laatste halfjaar van 2010 aan de pers in het Fashion Hotel te Amsterdam. De keuze voor het Fashion Hotel was niet moeilijk, want Guess is fashionable. Behalve Guess introduceerden wij ook Heat van Beyonce, een nieuw duo van het succesvolle Glamourkoppel de Beckhams, drie prachtige producten van Rimmel en twee Playboy geuren.

De opkomst was oke, 32 mensen, maar ik had toch wel meer verwacht. Als ik terug kijk was alles top, alles klopte. Bij binnenkomst in de Sky Bar (10 hoog) wachtte een mooi mannelijk model die de journalisten verleidde met een prachtig Guess sieraad en daarna met hem of haar op de foto ging.

Het vrouwelijke model was helemaal in het goud gegrimeerd en stond als een standbeeld te wachten totdat ze uiteindelijk de geur mocht sprayen en uitdelen aan de pers.

Alles was mooi gestyled en de presentatie verliep vlekkeloos, hoewel de kleuren van de filmpjes niet helemaal goed waren (kapotte kabel hoorde ik later).

Ons team en ik waren enorm enthousiast en daarom de pers ook, het zijn ook zulke mooie producten! De Brand Managers deden enorm hun best vanuit hun stand om zoveel mogelijk inhoudelijke informatie te geven.

Het event eindigde met een heerlijke Italiaanse lunch.
Ik kijk terug op een zeer geslaagd event met dank aan mijn drie collega´s die samen met mij dit event organiseerden!




Thursday 24 June 2010

Guess Florence

Geweldig event, donderdag 17 en 18 juni!

De vlucht heen was niet fijn, de storm van de Cote´d´Azur hing boven Florence, maar we hebben het overleefd...

Wat een prachtige stad Florence, ik mag me gelukkig prijzen want ik was hier twee weken geleden ook al.

Na een heerlijke lunch in het SanJacopo restaurant brachten we een bezoekje aan de Vasari Corridor, wat mooi! Natuurlijk mocht een bezoek aan de Guess winkel van Marciano en de Flagstore niet ontbreken en om 18.00u werden we opgehaald om naar de locatie van de modeshow, zomer 2011 te gaan. Een oud ´Stazione´ omgetoverd tot een Marciano gebouw met foto´s van alle modellen vanaf 1981. Het valt op dat Paul van een bepaald type vrouw houdt, dat zie je terug in alle foto´s. Alyssa Miller is momenteel het gezicht en heeft zich gevoegd bij de legendarische modellen als Claudia Schiffer, Leaaticia Casta en Naomo Campbell.

De avond eindigde met een knallend feest waar we heerlijk uit ons dak gingen en volop hebben gedanst.



De journalisten die met mij mee waren hebben inmiddels kennis gemaakt met de geur en waren laaiend enthousiast. Het plaatje is compleet; geur, design en flacon, het hele concept is gewoon goed!



De volgende dag werden we 9.30u opgehaald voor de persconferentie en interviews met zowel Paul als met Alyssa. De storm is inmiddels overgewaaid en het weer is prachtig. Ineens zagen we Luca Loy lopen; het mannelijke modelvan de campagne. Natuurlijk wilden we allemaal met hem op de foto! Ook hebben we uitgebreid gesproken met Lutz, onze verpakking designer die ik inmiddels al jaren goed ken.

De vlucht ging terug heel goed en ik kan samen met de journalisten terug kijken op een zeer geslaagd event.

Tuesday 8 June 2010

Rimmel Winnaar Fancy Beauty Award


Geweldig Nieuws!
De Rimmel Volume Flash Mascara heeft de Award Beauty Product of the Year gewonnen!
De Rimmel Mascara heeft heel veel stemmen gehad en liet de andere genomineerden (Essence nailpolish, L'Oreal Blushduo en Maybelline eyeshadow) ruimschoots achter zich.

De feestelijke uitreiking vond afgelopen zondag 6 juni plaats in Rotterdam bij Max Models.

Er werd ook een Celeb Boy en Celeb Girl Award uitgereikt. GTST-acteurs Ruud Feltkamp en Marly van der Velden zijn de trotse winnaars van deze Awards.