Monday 26 April 2010

Kylie en haar nieuwe geur


Word ik afgelopen donderdagmorgen door Robert van der Sanden gebeld met de mededeling: “Carla kijk even op Schiphol.nl want ik zie dat onze vlucht is gecancelled”.
Dat was niet zo vreemd want ik was op de hoogte dat vliegen van en naar London bijna niet mogelijk was.
Snel bellen met AMEX en al gauw begon het tot me door te dringen dat de interviews wel eens niet door konden gaan.
Ook bellen met de PR van Kylie en nee de interviews verschuiven naar een latere datum kon niet dus dan maar snel naar het back-up plan.

Monique van Girlscene had een journalist in London kunnen regelen en Robert zou een telefonisch interview krijgen, maar nu Sp!ts nog.
Ik kwam ineens op het goede idee om mijn collega uit Parijs te vragen om de vragen van de Sp!ts aan Kylie voor te leggen en het hele interview op band te zetten, nou beter kon het niet! Iedereen toch een interview!

De geur komt 25 oktober bij ons op de markt en ik laat alvast een voorproefje zien van behind the scenes.
Kylie heeft deze week een video gepost op kylie.com waar ze haar nieuwe geur promoot! http://www2.kylie.com/news/1774716

Wednesday 14 April 2010

Award & Nominaties




Vol trots meld ik dat wij van de SpinAwards “DE ZILVEREN RING” voor het beste interactieve video concept van Playboy hebben gewonnen.
http://www.nrg3.nl/showcase/playboygame


Het is niet zomaar een award, de Stichting SpinAwards maakt zich sterk voor de ontwikkeling van interactieve communicatie. Zij vinden dat een creatief product niet alleen leuker is om naar te kijken of te gebruiken, maar leidt tot meer effectiviteit. Jaarlijks worden er prijzen uitgereikt voor concepten, werkstukken en campagnes die opvallen door een bijzondere creatieve aanpak.



Twee nominaties binnen gekomen deze week!
Wij zijn genomineerd voor de jaarlijkse Kiss of Approval van Cosmogirl met de Rimmel soft colour blush!
De Cosmogirl lezeressen kunnen vanaf april stemmen via de website en de winnaar wordt in nummer 12 bekend gemaakt.
Wij zijn benieuwd!

Wij zijn genomineerd voor de Beauty Award of the Year van Fancy met de Rimmel Volume Flash Mascara. De uitreiking hiervan vindt plaats op 6 juni en er kan gestemd worden vanaf 3 mei op www.fancymodelsearch.nl.




Thursday 8 April 2010

Bakkerswinkel ontbijtjes & Sally











Stoere boterhammen, romige croissantjes, heerlijk beleg… gewoon even genieten.




Lekker bijkletsen, een uitleg over Sally Hansen's nieuwe stappenplan en de nieuwste producten. Het assortiment is nu compleet en dat wilden we graag aan een select gezelschap uit de doelgroep presenteren!
En ook nog verwend worden met een uitgebreide manicure en hand massage door Angelique!

Het Coty team heeft zelf ook erg genoten!