Wednesday 31 March 2010

Rimmel@Home bij Carla thuis

Nodig een groepje vriendinnen uit, zet een paar flessen rosé koud en zorg voor wat lekkere hapjes: het zijn gegarandeerd succesingrediënten voor een gezellige avond. Voeg daar een Rimmel@Home make-up party aan toe en maak de avond nóg leuker! Carla probeerde het uit bij haar thuis en was erg enthousiast over de party: leerzaam, leuk en vooral gezellig!

Acht spiegeltjes, acht beautypaspoorten, acht kwastensetjes en een berg make-up. Voordat de deelneemsters er zijn, heeft de visagiste de eettafel omgetoverd tot een echte Rimmel workshoptafel. De workshops worden zowel overdag als ’s avonds gegeven in groepen van zes tot tien personen bij iemand thuis.

Doel van de workshop – die zo’n 2,5 uur duurt – is om onder leiding van de visagiste te leren hoe de make-up van Rimmel het beste kan worden aangebracht en hoe er een eigen stijl gecreëerd kan worden.

Het bureau Linden& Barbosa heeft een video persbericht ontwikkeld van de Rimmel@home party! Wil je kijken click op onderstaande link.

http://www.youtube.com/watch?v=_7tbvNTNtLM

Tuesday 30 March 2010

EVENTS

De komende maanden staan er weer heel wat events op stapel…

22 april Londen
Introductie van de nieuwe geur van Kylie Minogue, er staan drie interviews gepland; Glossy, Spits en Girlscene.

4 – 5 mei Italie Como Meer
Interviews met de Beckhams (lancering nieuw duo concept), Glamour, Spits en Esquire.

25 mei-1 juni vakantie in Toscane (prive)!

10 juni Amsterdam
Viering van de 50ste verjaardag van het Playboy bunny kostuum dit vieren wij samen de intro van Playboy for Her. Tradepartners en journalisten in de doelgroep worden uitgenodigd.

17 en 18 juni Italie
We gaan Guess ontdekken; showroom bezoeken, shoppen en interviews met Paul Marciano de ontwerper. In ieder geval gaat ELLE magazine mee.

25 juni Amsterdam
Mijn eigen lokale event voor al mijn perscontacten!

Thursday 25 March 2010

Nikki & Rimmel

Volg Nikkie op internet; zij is voor haar leeftijd een zeer getalenteerd meisje dat durft te experimenteren met make-up!

Het is leuk om te zien dat ze ook Rimmel producten gebruikt en daar dol op is;
she loves them…

Vooral het filmpje van Lady GAGA is geweldig!


http://www.youtube.com/nikkietutorials#p/u/0/dWbV4vlkj68

Playboy Game

De Playboy campagne “Playboy Game” is genomineerd voor de Spinawards. Dit zijn de prijzen voor het beste interactieve werk in de Benelux. We zijn genomineerd in twee categorieën:
best gaming concept
best interactieve video concept
Wij zijn daar heel trots op!

In de game konden de spelers al hun skills in de strijd gooien om niemand minder dan GTST-actrice Gigi Ravelli te versieren.

Ik begrijp heel goed waarom we genomineerd zijn, het concept is op een ludieke manier onder de aandacht gebracht door middel van een inventief verleidingsspel en is aangejaagd met banners en redactionele content op populaire weblogs!

Ik denk zelf dat we wel een kans maken om een award in de wacht te slepen!
8 april meer…

Monday 22 March 2010

Beckham





'BECKHAM HEEFT GESCHEURDE ACHILLESPEES'




Ik volg David natuurlijk op de voet daar zijn geuren onze nummer een zijn.


Wat jammer dat zijn achillespees volledig is afgescheurd...en ik weet hoe dat voelt!
Het was pijnlijk om te zien dat de 34-jarige Engelsman naar de kant strompelde in het met 1-0 gewonnen duel tegen Chievo. Dat zou betekenen dat Becks het WK in Zuid-Afrika kan vergeten.


Monday 15 March 2010

Detox Your Wardrobe




Detox Your Wardrobe en Vintage van Kate

Zondag 14 maart in de Bijenkorf heerlijk struinen en graaien tussen alle Vintagekleding ingeleverd door de Glamour lezeressen! Wat een leuk project.
Een geweldige modeshow volgde met 26 mooie designerstukken van o.a Viktor & Rolf en Mada Gaans!
Wat past onze geur Vintage daar goed bij, Glamour is niet voor niets mee geweest naar London om Kate Moss te interviewen vanwege haar nieuwe geur (zie Glamour van maart 2010)!

Thursday 11 March 2010

Rimmel en Waris Dirie






Waris, het mooie Afrikaanse meisje en het model van de jaren 90 heeft een band met Rimmel. Rimmel houdt van modellen! Add Video
Wij hebben dan ook gesponsord met één van onze top mascara's!

Maandagavond op nationale vrouwendag ging haar film in première.
Met collega’s naar het Tropenmuseum, wat een heftige film!

Op de foto staat het zusje van mijn stagiaire Hanife, die spontaan een vraag stelde aan Waris...

New York en Beyonce



Carla ontmoet Beyonce,

Beyonce heeft recentelijk in Macy's haar geur HEAT geintroduceerd en Coty Beauty was daar natuurlijk bij. Met 9 journalisten en onze GM waren we aanwezig bij de persconferentie en de after party (zie film van mijn Belgische journalist Sofie)! Geweldig... Solange draaide, haar mama, Usher en haar man Jay-Z rapten mee! Wat een feest we gingen allemaal uit ons dak mede door het feit dat we geen tijd hadden om te eten en natuurlijk de cocktails!